Promocija

Travnik Wine Fest: 35 vinarija i 10 gastro izlagača predstavit će se u Travniku

Drugi po redu, Međunarodni TRAVNIK WINE FEST 2024 održat će se 30.08.2024. godine, a okupit će 35 vinarija i 10 gastro izlagača! Posjetioci će imati priliku da degustiraju vrhunska vina i gastro delicije, te uživaju u prijatnom druženju.

 

S obzirom da već imamo dobru poslovnu saradnju putem firme VIZIJA AMG d.o.o. Travnik koja je nosilac i organizator projekta TRAVNIK WINE FEST 2024, očekujemo istu saradnju i pozitivan odgovor.

-Namjera nam je okupiti vodeće vinare, stručnjake, someliere, ugostitelje, trgovce, medije i druge učesnike vezane uz vinogradarstvo i vinarstvo iz Bosne i Hercegovine, ali i bliskih nam vinskih regija. Ideja je nastala kao spontano okupljanje prijatelja. Ta ideja taj svoj šarm nikad nije izgubila, nego ga je brižno njegovala i kao takva postala prepoznatljiva među svojim vjernim učesnicima. Cilj nam je pobuditi veći interes krajnjih korisnika za uživanje i kušanje vrhunskih buteljiranih vina, sve kako bi unaprijedili prodaju, te tako podigli i kulturu kupaca za konzumiranjem istih u regiji Srednje Bosne. Naučnici, stručnjaci, mediji i poduzetnici koji prate proizvodnju i distribuciju vina, trebali bi obavezno odvojiti vrijeme za ove dane druženja, razmjene najnovijih spoznaja i pokretanja novih projekata. – poručuju iz VIZIJA AMG d.o.o. Travnik koja je nosilac i organizator projekta TRAVNIK WINE FEST 2024.

Na TRAVNIK WINE FEST dolazi se radi ugodnog i pozitivnog okruženja sa svojim poslovnim saradnicima i prijateljima, a uz kušanje više od 300 raznih vina zaključuju se brojni novi poslovi.

Festival bi bio izložbenog karaktera, a festivalski program obuhvaćao bi vino, odnosno vinogradarstvo I vinarstvo, gastro program sa naglaskom na regiju Srednje Bosne, s ciljem da se kroz festivalske manifestacije sačuva ono što je tradicionalno. Prilika je to da vinogradari, proizvođači vina, trgovci i turistički radnici prezentiraju svoje proizvode i usluge.

 

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *