Obavještenja

PS “Maya”- Educational Center organizira predavanje “Zaštita i kontrola djece na internetu”

PS “Maya”- Educational Center organizira predavanje za odrasle i roditelje na temu  “Zaštita i kontrola djece na internetu”. Predavanje će biti uprličeno u utorak, 15.12.2020.godine u 19:00 sati u Centru za kulturu općine Travnik. Predavač je  prof.dr. Hadžib Salkić.

 

Jeste li sigurni da vam je dijete zaštićeno na Internetu? Znate li što se sve dešava? Znate li za uzroke i posljedice? Kako se zaštititi?

Na ova pitanja odgovore će vam dati prof.dr.Hadžib Salkić, stalni sudski vještak iz oblasti kriminalistike, podoblast mobilne tehnologije, video i fotografija. Stalni angažman mu je na CEPS – Centar za poslovne studije Kiseljak. Gostujući profesor na Međunarodnom Slavjanskom univerzitetu u Sv.Nikole, Sjeverna Makedonija, MBS – Menadžment biznis škola u Beogradu, Srbija. Predavač u Erasmus + programu na Tambovskom univerzitetu, Ruska Federacija, Politehničkom fakultetu u Vigu, Španija.

Glavni i odgovorni urednik naučno-stručnog časopisa Eduk@tor. Vlasnik firme IT SOLUTIONS Travnik, predsjednik Asocijacije za IT Travnik, predsjednik Lige humanista “Pomozite” BiH. Objavio pet  knjiga i 47 naučno-stručnih radova.

Ulaz je slobodan uz ograničen broj mjesta. Obavezna prijava putem PS “Maya” Educational Center ili Centra za kulturu općine Travnik (030 511 907). Obavezno poštivanje epidemioloških mjera.

 

 

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *